Scarlett Johansson’ın Sesini İzinsiz Kullanan Yapay Zeka Şirketi Türk Çıktı

Ünlü yıldız Scarlett Johansson’ın sesini izinsiz olarak reklamda kullanıldı. Başarılı yıldız Scarlett Johansson, sesini izinsiz olarak kullanan şirkete dava açtı. Johansson’un avukatı tarafından yapılan açıklamaların ardından dava açılan şirketin kimliği de ortaya çıktı. Patronlar Dünyası’nın haberine göre Johansson’un dava açtığı şirketin Türk şirketi olduğu öğrenildi! 

İşte detaylar…

Kaynak: https://www.patronlardunyasi.com/habe…

Ünlü Hollywood yıldızı Scarlett Johansson’ın sesi izinsiz bir şekilde bir yapay zeka uygulaması tarafından reklamda kullanıldı.

Daha sonra Scarlett Johansson’ın avukatı Kevin Yorn’un “Bu tür olayları hafife almıyoruz” dediğini ve ünlü yıldızın sesisini yapay zeka ile kullanan şirkete dava açtığını öğrendik.

Açıklamaların ardından Scarlett Johansson’ın sesini yapay zeka ile kullanan şirket de ortaya çıktı.

Scarlett Johansson’ın sesini izinsiz kullanan yapay zeka şirketinin bir Türk şirketi olduğu öğrenildi.

Patronlar Dünyası’nın haberine göre Scarlett Johansson tarafından dava açılan şirketin Convert Software olduğu ortaya çıktı. Convert Software, bir Türk şirketi.

Peki, Scarlett Johansson’ın sesini izinsiz kullanan yapay zeka şirketi kim?

Bir Türk şirketi olan Convert Software, İstanbul merkezli ve 10 bin TL sermaye ile geçtiğimiz yıl Mayıs ayında kurulmuş. Şirketin yönetiminde yer alan ana hissedarın ise Mustafa Sevinç olduğu söyleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir