AOC’nin yeni oyun monitörü satışa çıktı

Geçtiğimiz Ağustos ayında AOC, ABD pazarına Q27G3XMN oyun monitörünü sunmuştu. Şimdi ise, tatil sezonuna tam zamanında, bu 27 inçlik QD-Mini LED monitör, resmi olarak İngiltere pazarına giriş yaptı.

AOC Q27G3XMN monitörü, Kasım sonu ya da Aralık başı 2023 itibarıyla İngiltere pazarında satışa sunulacak. Bu monitör, 349,99 £ (İngiliz Sterlini) fiyatıyla, Mini LED arkadan aydınlatmalı bir panel arayan oyuncular için oldukça çekici bir seçenek olarak öne çıkıyor. Monitörün özelliklerine daha yakından bakalım.

AOC Q27G3XMN monitörünün özellikleri arasında, 2560×1440 piksel çözünürlüğe sahip VA panel bulunuyor. Oyun oynamak, film izlemek ve günlük görevler için ideal olan bu monitör, 1ms tepki süresi ve ekran yırtılmasını önleyen oyuncu dostu Adaptive-Sync teknolojisine sahip. Ayrıca, 180Hz’lik etkileyici yenileme hızı, hızlı tempolu oyunlarda pürüzsüz grafikler sağlıyor.

AOC’nin yeni oyun monitörü satışa çıktı

Monitörün en çok dikkat çeken özelliklerinden biri de VESA DisplayHDR 1000 sertifikası ve Mini LED arka ışık teknolojisi. Bu özellikler, derin siyahlar ve parlak beyazlarla harika bir kontrast sunuyor. Renk tutkunları, QD (kuantum nokta) teknolojisi sayesinde %99 sRGB, %96 DCI-P3 ve %88 NTSC renk aralıklarının kapsamını beğenecekler.

Bağlantı konusunda ise HDMI2.0(HDR)×2, DP1.4(HDR) ve ses çıkışı gibi seçenekler mevcut. Oyuncular için FPS/RTS oyun modları için hızlı ayarlar, yenileme hızını takip etmek için bir çerçeve sayacı ve karanlık alan kontrolü ile oyun tonu ayarları gibi özellikler sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir